Ανανεώσεις για το έτος 2019

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αθλητές/τριες του Ομίλου μας ότι άρχισαν οι ανανεώσεις για το έτος 2019. Όσοι από εσάς θέλετε να συνεχίσετε και το 2019, θα πρέπει να ανανεώσετε το αργότερο έως 15 Δεκεμβρίου 2018. Οι αθλητές/τριες που έχουν σκοπευτική οπλοκατοχή παρακαλούνται να ανανεώσουν εντός προθεσμίας γιατί σε αντίθετη περίπτωση, βάση Νομοθεσίας, κινδυνεύουν να χάσουν το όπλο τους.

Οποίος αθλητής δεν ανανεώσει δεν θα μπορεί να συμμετάσχει σε αγώνες & προπονήσεις μας. Επίσης θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι η νέα κάρτα υγείας αθλητή, θα πρέπει να φέρει σφραγίδα μονό από ΙΑΤΡΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ (Ιδιώτη η Δημόσιου), όποιος δεν έχει προμηθευτεί το δελτίο υγείας ακόμη είναι σημαντικό να ενημερώσει ο ίδιος το σωματείο για να το προμηθευτεί εγκαίρως. Το ποσόν για την Ετήσια συνδρομή-ανανέωση για όλους τους παλιούς Αθλητές μας είναι 120,00€ αν γίνει μέχρι 15.12.2018 (μετά την ημερομηνία 15.12.2018 το πόσο της ετήσιας συνδρομής-ανανέωσης ανεβαίνει στο 130,00 €)  . Για τους αθλητές που θέλουν να συμμετέχουν και στο άθλημα της πρακτικής σκοποβολής θα υπολογίσουν 5 ευρώ ακόμη. Μην παραμελήσετε την ανανέωση σας γιατί πλέον οι Νόμοι είναι πολύ αυστηροί .

Η ευθύνη για την αθλητική σας δραστηριότητα και την διατήρηση της σκοπευτικής οπλοκατοχής σας είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα του συλλόγου .

Με εκτίμηση το Δ.Σ του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης

Αγώνας και προπόνηση για πιστόλια και ραβδωτά τυφέκια στο 5ο πεδίο βολής του ΚΕΒΟΠ την Κυριακή 5/3/2023

Αύριο ο σύλλογος θα β΄ρισκεται στο πεδίο βολής για προπόνηση αγώνα .

Αύριο ο σύλλογος θα β΄ρισκεται στο πεδίο βολής για προπόνηση αγώνα .

Αύριο Κυριακή 15/5 ο σύλλογος μας θα βρίσκεται στη θέση του για να πραγματοποιήση το καθιερωμένο αγ΄ωνα προπόνηση .

ΕΝΑΡΞΗ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΉΣ ΑΝΑΝΈΩΣΗΣ. Παρακαλούμε όλους τους σκοπευτές μας και ακόμη περισσότερο αυτούς τους

Αύριο Κυριακή 4/10 ο σύλλογος θα βρίσκεται στο πεδίο βολής για την αγωνιστική του δραστηριότητα , σας περιμένουμε