1η & 2η Θέση ο Σύλλογος Μας !!!

Και κάπως έτσι με έναν ευχάριστο επίλογο κλείνει το έτος του 2019 αναμένοντας αυτό του 20 με μεγάλη προσμονή για να δούμε που τελικά που μπορούμε να φτάσουμε.

Αναλυτικά λοιπόν το κλίμα στον τελευταίο αγώνα που λάβαμε μέρος ήταν ότι καλύτερο μιας και ο αριθμός των σκοπευτών στο τυφέκιο άρχισε να ανεβαίνει και επιβεβαίωσε αυτο που περιμέναμε μετά την αγορά του τυφεκίου που έκανε ο σύλλογος μας για τους σκοπευτές του. Αυτό δείχνει οτι οι αθλητές μας θέλουν να δοκιμάζουν όλα τα είδη της σκοποβολής και υποστηρίζουν τις κινήσεις μας.

Συνολικά ο αριθμός αθλητών που αγωνίστηκαν έγιναν 5 κατακτώντας τις 2 πρώτες θέσεις αλλά και την 7η την 11η και την 12η απο τις συνολικά 20. Έτσι λοιπόν όχι απλά καταλάβαμε τις 2 απο τις 3 πρώτες θέσεις αλλά οι σκοπευτές που έριξαν για πρώτη φορά πήραν θέσεις απο σκοπευτές πολύ πιο έμπειρους στο αγώνισμα. Άρα επιβεβαιώνεται η αγορά του συλλόγου πως φέραμε ένα καλό όπλο για τους σκοπευτές μας αλλά ταυτόχρονα έχουμε και καλούς σκοπευτές.

Πιο λεπτομερώς είχαμε μια ”κόντρα” μεταξύ μας !!! Μεταξύ δηλαδή του MVP Χρήστου Καλτσουκαλά και του νέου στο συγκεκριμένο αγώνισμα Ιωάννη Κυριαζή ! Είδαμε μια απόδοση στην ταχύτητα βολών απο τον Χρήστο που δεν έχουμε ξαναδεί και μάλλον αυτό είναι που του στοίχισε την πρωτιά μιας και λόγο ταχύτητας είχε ένα miss . Πολύ σωστά ήρθε να συμπληρώσει όμως την δυάδα ο Γιάννης που με σιγουριά πήρε τον χρόνο που χρειαζόταν ώστε να είναι σίγουρος ότι θα έχει 20 στις 20 βολές.

Συγχαρητήρια και στους υπολοίπους 3 τον Στέλιο , Θοδωρή και Παναγιώτη οι οποίοι έδειξαν από τον πρώτο τους αγώνα και όλας τι αξίζουν και να συμπληρώσουν στην ομάδα αυτές τις θέσεις .

Εν τέλει θα κλείσουμε λέγοντας πως αυτό το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα είναι το ζητούμενο και όχι οι θέσεις ! Οι θέσεις ήρθαν λόγο καλού κλίματος και της συνεργασίας μεταξύ των σκοπευτών μας, αλλά και σκοπευτών από τα υπόλοιπα σωματεία. Συγχαρητήρια δε πρέπει να δώσουμε στους διοργανωτές του αγώνα μιας και χρειάστηκε υπομονή για να ολοκληρωθεί , αλλά και να αντέξουν το αρκετό κρύο της ημέρας. Πιο συγκεκριμένα προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αλέξανδρο Τζίρο ο οποίος είναι άξιος οικοδεσπότης στο πεδίο βολής και άριστος συναγωνιστής, όπου και αυτός με τη σειρά του έχει βοηθήσει νέους σκοπευτές μας να αγαπήσουν το άθλημα της σκοποβολής αλλά και να προάγει την ευγενή άμμιλα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές ,κριτές και διοργανωτές.

Extra Εικόνες:

Διαβάστε επίσης

Αγώνας και προπόνηση για πιστόλια και ραβδωτά τυφέκια στο 5ο πεδίο βολής του ΚΕΒΟΠ την Κυριακή 5/3/2023

Αύριο ο σύλλογος θα β΄ρισκεται στο πεδίο βολής για προπόνηση αγώνα .

Αύριο ο σύλλογος θα β΄ρισκεται στο πεδίο βολής για προπόνηση αγώνα .

Αύριο Κυριακή 15/5 ο σύλλογος μας θα βρίσκεται στη θέση του για να πραγματοποιήση το καθιερωμένο αγ΄ωνα προπόνηση .

ΕΝΑΡΞΗ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΉΣ ΑΝΑΝΈΩΣΗΣ. Παρακαλούμε όλους τους σκοπευτές μας και ακόμη περισσότερο αυτούς τους

Αύριο Κυριακή 4/10 ο σύλλογος θα βρίσκεται στο πεδίο βολής για την αγωνιστική του δραστηριότητα , σας περιμένουμε